Over ons

Het team bestaat uit 2 bouwkundige ingenieurs, ondergetekende een “ouwe rot in het vak”, aangevuld door een “jongere dynamische ingenieur”, die met zijn enthousiasme en inzet het team vervolledigt om zo de klanten met kennis van zaken en inzet de service te verlenen waar ze recht op hebben om hun dossier te behartigen en dit met de nodige passie en technische knowhow.

(Ver)bouwen met behulp van PMEB is bouwen in vertrouwen!

Nick BOCKEN is “de ouwe rot in het vak” : ik ben al 37 jaar actief in de bouw voornamelijk langs de kant van de aannemer : tot 1998 was ik loontrekkende bij grote bouwbedrijven in verschillende hoedanigheden : projectleider, hoofdprojectleider, directeur der werken en hoofd offertedienst.

Van 1998 tot 2012 heb ik zelf mijn aannemersbedrijf geleid, waarin ik, naast het traditioneel bouwgebeuren, ook activiteiten ontplooide als veiligheidscoördinator.

Sinds 2012 ben ik actief als zelfstandig project manager, veiligheidscoördinator en expert voor verzekeringen en juridische dossiers op zelfstandige basis.

Ik ben de zaakvoerder van PMEB.

Robin
Van Wallendael

Robin VAN WALLENDAEL is “de jongere dynamische ingenieur”, ook werkzaam geweest langs de kant van de aannemer als projectleider : met zijn doorgedreven technische kennis, een gevoel voor administratieve en financiële opvolging en skills van leiding geven voor de voorbereiding en de opvolging van de werken van begin tot het einde is hij de aangewezen man om bouwprojecten op te volgen zowel langs de kant van de aannemer als langs de kant van de opdrachtgever.

In het dagelijks bestuur van PMEB is Robin ook de financieel manager.

 

Dankzij een uitgebreide kennis van office programma’s (word, excel, access, project, powerpoint,) en CAD tonen wij aan, dat wij een eigentijdse firma zijn, die ons met behulp van de nodige programma’s moeten toelaten op een efficiënte, professionele wijze tegen een betaalbare prijs U te begeleiden in Uw bouwproces of voor bouwproblemen.

Samen vormen we een sterk team, dat geen opdrachten uit de weg gaat en dat onder alle omstandigheden Uw opdracht tot een goed einde brengt, met de door U gewenste resultaten.

Onze klanten