PMEB is 2022 weer goed gestart!

Voor PMEB is het jaar 2022 voorspoedig gestart, eerst en vooral nadert project MINT te ANTWERPEN op de Regatta site stilaan de oplevering, hier verzorgen wij het project management en de werfleiding om dit project in opdracht van Aannemingen Janssen tot een goed einde te brengen.  Vervolgens heeft het project Umicore te HOBOKEN een doorstart gemaakt en zitten we momenteel mee in de stuurgroep om de vernieuwing van gebouw PEVO mee tot een goed einde te brengen als projectmanager-coördinator in opdracht van Umicore.

Tevens zijn we met PMEB bezig met de projectopvolging van 2 projecten in opdracht van particuliere klanten. Voor een particuliere klant te MORTSEL verzorgen wij zowel het projectmanagement als de veiligheidscoördinatie, hier naderen de werken hun einde. Voor het andere project voor een particuliere opdrachtgever te EKEREN corrigeren we als projectcoördinator de budgetraming om vervolgens de aannemers te kunnen contracteren, hiervoor is de start van de werken voorzien vanaf mei 2022.

Sinds begin januari 2022 hebben we enkele nieuwe expertise- en veiligheidscoördinatie opdrachten kunnen toevoegen aan onze portefeuille.

Zo werd recent een veiligheidscoördinatie opdracht toegewezen voor een renovatieproject te BORSBEEK, de werken zullen einde maart 2022 starten, gezien de korte voorbereidingsperiode is het veiligheid-en gezondheidsplan en risicoanalyse momenteel in volle opmaak.

Ook hebben we een verzekeringsexpertise uitgevoerd als gevolg van de hevige storm half februari 2022, we hebben hierbij een expertise uitgevoerd voor stabiliteit van de woning omwille van een omgevallen boom alsook zullen wij deze klant bijstaan bij de opvolging van de herstelwerken.

Een 3de particuliere opdracht dat we begin dit jaar toegewezen kregen, is de uitvoering van een expertise van een recentelijk gekocht appartement dat een aantal problemen en gebreken aan de waterdichting vertoont en die nog altijd niet werden opgelost.  Na uitvoering van de expertise werd een verslag opgemaakt aan de klant, waarmee zij haar belangen kan verdedigen bij de vereniging van mede-eigenaars.

Tenslotte werd een opdracht toegewezen, om deze particuliere klant bij te staan bij de opvolging van de opleveringspunten van hun recent gekocht appartement.

Tussen al deze projecten door willen wij ook met gepaste trots onze vernieuwde website voorstellen  www.pmeb.eu , deze hebben we half februari 2022 kunnen lanceren en hier kan U tal van referenties voor onze diensten : projectmanagement, veiligheidscoördinatie, expertises,… terugvinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.