PMEB drie jaar !!! 

Op 29 maart 2020, volop in Corona-sfeer, mochten we 3 kaarsjes uitblazen : dit betekent toch wel wat :

  • Voornaamste is dat de hoofdelijke aansprakelijkheid van de oprichters wegvalt
  • We ondanks alles kunnen zeggen dat we goed bezig zijn – ware het niet dat de stoorzender van Corona wel eens roet in het eten zou kunnen smijten, als dit probleem lang blijft aanhouden, maar voorlopig (gelukkig) ziet dat daar niet naar uit.

Wat hebben we in het afgelopen jaar gerealiseerd en waar zijn we op dit moment mee bezig :

  • Naar werven toe werden Luno in opdracht van Antwerpse Bouwwerken en Eksterlaer (Gesloten ruwbouw) in opdracht van aannemingen Janssen afgewerkt.  Hiervan ziet U onderaan enkele foto’s.
  • Naar werven op dit moment in uitvoering volgen wij de werven van een privéwoning op (Barbaix in Niel) en langs de kant van de Architect volgen we 2 werven (woningcomplexen) in Haasdonk en Vrasene op.
  • Op gebied van expertises hebben we een aantal klanten geholpen met specifieke problemen : probleem bij een volledig onderlopen van een woning als gevolg van de stortvloed op 19 juni 2020 met daaraan gebonden het gebrek aan bereidheid van de aannemer om zijn hangende punten van de oplevering op te lossen, de technische problemen op te lossen voor een handelszaak (vochtproblemen – zowel uitvoeringstechnisch als deels juridisch) en de veiligheidscoördinatie voor een VME voor de renovatie van de gevels van hun gebouw.
  • In voorbereiding zijn wij op dit moment bezig met de voorbereiding van de verbouwing van de Cafetaria in het UZA te Antwerpen voor Sodexo en voor dezelfde opdrachtgever de voorbereiding van de verbouwing van de retail kant ook gelegen in het UZA van Antwerpen, de voorbereiding van het restaurant en cafetaria in het ZNA Antwerpen, ook voor Sodexo, alsook de opvolging van een nieuwbouw gebouw voor Volvo.

Hieronder vinden jullie enkele sfeerbeelden van de afgewerkte werven en van de werven in uitvoering.

Hopelijk kunnen we jullie volgend jaar met dezelfde positieve inzet ons verhaal vervolledigen.

Nick en Robin

SFEERBEELDEN
Luno te ANTWERPEN in opdracht van Antwerpse Bouwwerken


Eksterlaer te DEURNE te Deurne in opdracht van Aannemingen Janssen


Barbaix te NIEL in opdracht van de Bouwheer zelfOCMW BEVEREN : WZC Haasdonk en Vrasene – coördinatie der werkenLaat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.