“1 JAAR PMEB – even tijd om te vieren”

Vanaf heden zal PMEB een blog elke twee maanden publiceren.  Ons eerste jaar was een druk jaar.  Enkele belangrijke data :

 PMEB werd opgericht op 29 maart 2017.  De b.v.b.a. is beginnen werken vanaf 1 april 2017 (geen aprilvis).  Op 1 mei heeft Robin het PMEB team vervoegd, zoals gepland.

Op vrijdag 20 april 2018 is onze eerste website online gezet : de datum was belangrijk omdat we diezelfde avond ons eerste groot netwerk evenement hebben bijgewoond : het walking dinner van de Confederatie van de Bouw (afdeling Antwerpen).  We wilden dat de mensen waarmee we gesproken hadden, de mogelijkheid hadden om meer informatie te bekomen via een bezoek aan onze website.


Wij vierden dus op 1 mei 2018 verschillende elementen : 1 jaar en één maand werking PMEB – het in dienst treden van Robin op 1 mei 2017. 

 

 

Als we de activiteiten het eerste jaar overschouwen kunnen we een aantal werven opnoemen die ertoe bijdragen onze missie te vervullen waarvoor we PMEB hebben opgericht :2 hema winkels (Brussel en Antwerpen) in een recordtermijn : Brussel in 7 weken en Antwerpen in 8 weken.

  • Bach building voor Cores Development waarbij Bach building voor Cores Development waarbij de moeilijkheidsgraad ligt in het feit dat tijdens de uitvoering nog vele zaken dienden te worden beslist, qua afwerking, ten einde een hoogstaand afgewerkt gebouw te kunnen opleveren.
  • Onze medewerking aan een aantal kleinere projecten.

Ondertussen zijn er een aantal opdrachten bijgekomen :

 

  • Voor de firma Verelst industriebouw : 
  • Afwerken van een industrieel gebouw in Waver (Sabemaf), waarbij we de werken terug op het goede spoor hebben gezet (Nick volgt deze werf op).
  • Afwerken van een sporthal in Haacht (voor de gemeente Haacht), waarbij opnieuw de moeilijkheidsgraad de korte uitvoeringstermijn is (zowel Nick als Robin worden hierop ingezet, gezien de uitvoeringstermijn).
  • Voor een aantal vaste klanten volgen wij kleinere werken op : vernieuwen van de afwerking van de garage en oplossen van een aantal waterdichtingsproblemen ten gevolge van de werken uitgevoerd door de buur van de Heer Descheemaker en een gevelrenovatie voor Mevrouw Huygens.  Deze werken worden door Robin opgevolgd.
  • Naast onze project management projecten hebben wij 2 dossiers lopen voor veiligheidscoordinatie : een gevelrenovatie voor een VME te Mortsel (Robin) en een ééngezinswoning in Berendrecht (Nick).

Op personeelsgebied is er in dit jaar ook veel gebeurd :

 

  • Na 6 maanden in dienst te zijn, is Robin gepromoveerd tot financieel manager van de firma.
  • Op 18 april 2018 is Robin tevens mede-eigenaar geworden van de firma.
  • Ook was het netwerk evenement van de Confederatie van de Bouw – afdeling Antwerpen – op 20 april 2018 een belangrijke activiteit, in het bijzonder voor Robin, dit zijn ook de activiteiten die hij vanaf nu mede zal opnemen, om samen met Nick de firma te vertegenwoordigen in al zijn hoedanigheden en activiteiten.

Dankzij onze drukke agenda, hopen we binnen een tweetal maand een vervolg te kunnen breien, aan dit interessante verhaal van het PMEB team.  Tot dan!

 

Nick en Robin – het PMEB team

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.